Teamudvikling

 

Vi har stor erfaring med udvikling af teams. Det kan være det nye lederteam, der skal have fælles sprog og sætte en ny retning - eller teamet med den nye leder, eller noget helt tredje. Vi anvender personprofiler og teamprofiler, arbejder med teamets udvikling og har erfaring med faste processer fra en gruppe af individer til et sammentømret team.

Denne type forløb altid skræddersyede til teamets aktuelle behov. 

 
Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships
— Michael Jordan
sejl.jpg
udvikle teams med 5 behaviors of a cohesive team

5 Behaviors of a cohesive team

Et af vores nyere værktøjer i Talenthuset er 5 Behaviors of a cohesive team. Et stærkt værktøj, der skaber en struktureret og målbar udvikling af det stærke team, der arbejder mod fælles mod og får alles kompetencer og idéer i spil. Grundtanken er, at forudsætningen for ethvert ægte team er tillid - det er basis. Når tilliden er på plads, kan teamet have ægte konstruktive konflikter, hvor alle tør bringe deres input i spil. Når alles er blevet hørt og har bidraget, er det nemmere for teamet at committe sig til teamets beslutning. Det committede team holder hinanden ansvarlige, hvis nogen ikke spiller i den aftalte retning, og det hele resultater i et sammenhængende team, hvor alle kæmper for at nå fælles mål. Teamet er kun en succes, når de fælles mål nåes, kassetænkning, sub-optimering og politisk adfærd er aldrig en succes.

Vi kan træne den rette adfærd, vi kan måle undervejs, og vi kan hjælpe teamets individer med at blive dygtigere til den adfærd, der skal til, for at lykkes på alle fem niveauer i pyramiden.

Teambuilding events

 

Om det er kapsejlads, natløb, fælles madlavning, et tegnekursus eller noget helt femte, så har vi gode erfaringer med teambuilding events - både for sjov og også dem, der har et andet fagligt sigte. Vi har arrangementer fra få timer til flere dage, og vi kan håndtere op til 250 deltagere ad gangen.

 
Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success.
— Henry Ford
IMG_6919.JPG

Foredrag om motivation og talentudvikling

 

Vi holder jævnligt foredrag om kompetenceudvikling og talentprogrammer for at inspirere virksomheder, organisationer og faglige netværk.

Læs mere...

 

Det er ok at gøre sig umage - denne underspillede sætning er overskriften for vores motivations events, som kan tage fra 45 minutter til 2 timer. 

Læs mere...

martin_1339507013.jpg

 

Mange husker Martin Kirketerp og Jonas Warrers vej mod guldet ved OL i Beijing i 2008 - mest af alt huskes det, at de første OL inden sidste sejlads, men knækker masten inden start og må låne en kroatisk båd og kæmper sig igennem og lige præcis sikrer sig guldet.. Men kun få kender hele historien om kampene allerede inden OL overhovedet begyndte, og hvordan de var få sekunder fra ikke at kunne deltage i sejladsen i det hele taget. 

Martin er en fantastisk historiefortæller, og hans dedikation og fokus er en inspiration for alle, som har oplevet ham på scenen. Martin holder foredrag tilpasset målgruppen fra 45 minutter til halvanden time.

Læs mere... 

 
At vove er at tabe fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at tabe sig selv.
— Søren Kirkegaard
dreamstime_2625913.jpg