1plus1.png

Sådan arbejder vi i Talenthuset

Måske er det en kliché, men vi mener det virkelig, når vi siger, at 1+1=3 - hos os betyder det - og det har erfarigerne vist os igen og igen, at Personlig udvikling+Faglig udvikling=Fantastiske resultater.

Derfor skaber vi langt de fleste af vores programmer omkring en blanding af værktøjer - alt sammen naturligvis koblet til kundens mål. Fx har vi designet et forløb, hvor vi træner eksterne sælgere i en stærkt konkurrencepræget branche. Erfarne sælgere vel at mærke. Her kombinerede vi arbejde med DiSC profiler og salgstræning, og for at matche kundens differentiering i markedet, valgte vi at lægge fokus i salgstræningen på Challenger Sale salgskonceptet. Sælgerne fik øget selvindsigt, bedre kundeforståelse og en helt ny tilgang til markedet og kunderne - væk fra det frygtede røde ocean og med fokus på det område, hvor kunden virkelig differentierede sig i sit marked.

Når nye kunder kontakter os, starter vi derfor med en klassisk behovsafdækning - altså hvem er I, og hvad vil I gerne have ud af det? Derfra designer vi 1-3 forslag til løsning samt sammensætter det rette team. Dette præsenterer vi sammen med en præsentation af investeringen og muligheder for medfinansiering, og så er vi ellers klar til at gå i gang.

Talenthuset lavede oprindeligt talentprogrammer for de særligt udvalgte medarbejdere med stort potentiale, men flere og flere af vores kunder vendte tilbage med beskeden: "Vi kan lide, hvad I gør med vores talenter - kan I udvikle resten lige så meget?" - Og derfor bruger vi nu også stort set den samme værktøjskasse til generelle uddannelsesprogrammer og resultaterne taler for sig selv.

Og så laver vi stadig klassiske talentprogrammer


Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.