Vi har trænet hundredevis af eksterne sælgere i salg. Nogle har været på enkeltstående kurser, mens andre har været på udviklingsforløb over flere år med en længerevarende kursuspakke - nogle af de længerevarende forløb har vi kombineret med at deltagerne får mulighed for at tage en merkonom-uddannelse som en del af forløbet - læs fx hvordan vi har hjulpet en virksomhed med at skabe en fast fødekæde af talentfulde og kompetente sælgere.

Om der er tale om helt nye eksterne sælgere eller det erfarne salgsteam, så har vi løsninger, der matcher behovet - nemlig at hjælpe sælgere til at blive endnu dygtigere.

Vi har erfaring med mange salgskoncepter, og hjælper gerne med at finde den rette vej i denne jungle. Det kan være Challenger Sale, Værdiskabende Salg, optimering af Customer Effort Score eller noget helt fjerde. Når vi træner eksterne sælgere, er det ikke nok at træne i et salgskoncept - vi går også tæt på og hjælper den enkelte sælger med at arbejde med egne styrker og svagheder i forhold til netop dette. Det kunne fx være med DISC Profil analyser på hver sælger og personlig sparring.

Livet som ekstern sælger kan være en ensom vej med stor grad af selvstyre, og nogle af de første gevinster, vi ofte høster her, er når vi tager fat i kundesegmenteringen og den personlige planlægning og prioritering.

 
ask uden logo.jpg

Træning af interne sælgere

 

Potentialet i intern salg er enormt - kunder har tillid til de interne sælgere og ofte taler kunder og sælgere sammen dagligt. Netop derfor er potentialet i at træne intern sælgere stort.

Vi har både enkeltstående kurser og længerevarende kursusforløb for interne sælgere. Det kan være en enkelt dag med indvendingshåndtering eller mersalg, eller det kan være et længerevarende forløb, hvor vi både underviser i klasselokalet, går tæt på de enkelte deltagere med Profil Analyser og efterfølgende giver personlig sparring ved telefonen til hver enkelt deltager. Dette kan så suppleres med små remindere i form af micro-moduler online.

Vi er store tilhængere af at gøre det nemt for kunderne at handle, og det er ofte udgangspunktet, når vi træner i intern salg - inspireret af analyserne bag The Effortless Experience og en optimering af Customer Effort Score. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe bedre resultater i jeres interne salgsafdeling.

 

Inbound

 

Inbound callcentre er en speciel disciplin, hvor medarbejder churn ofte er et stort issue, og hvor alt kan ændre sig uden varsel. Vi har trænet såvel ledere som agenter hos store callcentre i Danmark og London.

Ofte er en del medarbejdere her kun forbi, for at "tjene nogle penge", indtil de skal læse videre. Her hjælper vi med effektiv onboarding med e-learning, og vi kan også hjælpe med at give en kompetencegivende uddannelse i selve jobbet, så de både kan være i jobbet og samtidig kan udvikle sig og få papir på det. Det sikrer markant hurtigere rentabilitet på den enkelte agent og øger fastholdelsen.

Og så træner vi naturligvis også i alle de salgs- og kommunikationsfremmende kompetencer. 

 
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit
— Aristotle

Outbound

 

Callcenter outbound har meget tilfælles med inbound - og så alligevel ikke. At skulle ringe ud og blive afvist igen og igen er en disciplin i sig selv, som er udviklende og gavner hele livet, men det kan nogen gange være svært at se, når man sidder midt i det. Her er træning og peptalks en god hjælp - sammen med god hands-on ledelse.

Ofte er en del medarbejdere her kun forbi, for at "tjene nogle penge", indtil de skal læse videre. Her hjælper vi med effektiv onboarding med e-learning, og vi kan også hjælpe med at give en kompetencegivende uddannelse i selve jobbet, så de både kan være i jobbet og samtidig kan udvikle sig og få papir på det. Det sikrer markant hurtigere rentabilitet på den enkelte agent og øger fastholdelsen.

Og så træner vi naturligvis også i alle de salgs- og kommunikationsfremmende kompetencer.

 
For every sale you miss because you’re too enthustiatic, you will miss a hundred because you’re not enthustiatic enough.
— Zig Ziglar

Salgsudvikling i retail

 

Salgsudvikling i retail handler naturligvis om at øge salget, men det er mere end bare at øve færdige vendinger, det handler om selvindsigt, trænede færdigheder og den rette salgskultur.

Vi tror på, at mennesker handler med mennesker, og derfor handler det om at bringe mennesket frem i frontline i mødet med kunderne. Og enhver, der har besøgt en butik for nylig - uanset om det er det lokale supermarked, en forhandler af luksus hifi eller en bilforhandler vil kunne nikke genkendende til, at det ikke altid lykkes. Vi tror på, at en virksomheds markedsføring er et løfte til kunderne, og så kan vi hjælpe med at træne personalet i frontline til at levere på det løfte.

Når en ny salgskultur skal implementeres, spilles på alle tangenter. Det er er større forandringsprojekt, som skal forankres i toppen, det er ledelsessystemet, der skal være på plads, og så bruger vi både træning i kursuslokalet, sparring i butikken og online micro-learning under implementering og fastholdelse.

 
istock_000006675039small.jpg

Salgsudvikling i profshoppen

 

Butikken til den professionelle kunde er en spændende blanding af B2B salg og værktøjer fra retail-verdenen. Ofte er butikken bare en af mange salgskanaler, og loyalitet og relationer er langt stærkere end i normale retail-butikker. Kontakt os for at høre om vores erfaringer med at træne ledere og sælgere i netop dette setup. 

 

Få styr på kundeservicen

 

I en tid, hvor enhver skuffet kunde deler sine oplevelser på de sociale medier, har det aldrig været vigtigere at levere den fantastiske service hver gang. Og samtidig har det aldrig været sværere at finde engageret og pligtopfyldende personale. 

Vores erfaring er, at det kunder gerne vil møde, er autentiske og opmærksomme medarbejdere, som gør deres bedste for at give deres kunder en god oplevelse - det burde være så enkelt, men det er det ikke. Og det gælder uanset hvordan om det er det fysiske møde med kunderne, telefonisk eller online.

Derfor er det enormt vigtigt at lave servicetræning, og vi har stærke værktøjer og gode erfaringer, som vi brænder for at fortælle om. Kontakt os for at høre, hvordan vi har hjulpet andre med at differentiere sig gennem et stærkt kundefokus i servicefunktionen.

 
It is not the employer who pays the wages. Employers only handle the money. It is the customers who pay the wages.
— Henry Ford

Træning af håndværkere, montører og teknikere

 

Bedre service og salg for håndværkere er et område med enormt potentiale. Både for at øge kundetilfredsheden og for at øge salget - og det er sjovt nok to ting, som følges ad, selvom mange tror, at det er modsætninger. Vi forstår håndværkerens hverdag, og vi kender til det potentiale og de udfordringer, de møder hos deres kunder, uanset om det er hos de private kunder eller hos de professionelle kunder.

 

Vi gennemfører 1 og 2-dags kurser for montører og teknikere med fokus på bl.a.:

  • Spot mersalgspotentialet, og hav løsningen klar
  • Yd bedre service gennem bedre kommunikation
  • Kommunikér løsningsforslag og kom med anbefalinger
  • Træning af mersalget - mersalg er ikke at prakke noget på - det er bedre service

 

Undervejs kommer vi også ind på idéer til, hvad håndværkeren kan gøre for at få en mere effektiv hverdag, hvor tiden bruges på værdiskabelse hos kunderne frem for eksempelvis køreture til grossisterne.

Kontakt os for at høre mere om træning af montører og teknikere i salg og service

 
tandhjul.jpg