Boca.jpg

Øget salg med nærværende og resultatskabende træning og uddannelse 

 

Vi tror på, at alle har et potentiale, der kan bringes til at spire med den rette cocktail af personlig og faglig udvikling, inspiration og træning samt troen på individets potentiale. 

Skal salget løftes eller kræver markedet nye kompetencer, så har vi de rette løsninger indenfor udvikling af salg og ledelse.

Talenthuset lavede oprindeligt talentprogrammer for de særligt udvalgte medarbejdere med stort potentiale, men flere og flere af vores kunder vendte tilbage med beskeden: "Vi kan lide, hvad I gør med vores talenter - kan I udvikle resten lige så meget?" - Og derfor bruger vi nu også stort set den samme værktøjskasse til generelle uddannelsesprogrammer og resultaterne taler for sig selv.

Og så laver vi stadig klassiske talentprogrammer

Hos Talenthuset sammensætter vi altid det rette team, som matcher jeres behov. Selvom Talenthuset kun er 8 år gammelt, har vi over 20 års erfaring fra træning og talentudvikling i elitesport og erhvervsliv. Derudover har vi stærke ressourcer med så alsidige baggrunde som OL-vindere, virksomhedsledere, proceskonsulenter, coaches og sågar en spejderleder.

Få et overblik her på siden, og kontakt os gerne for flere informationer.

 

Ydelser

Vi leverer salgstræning, der matcher jeres marked og værdier. Vores kunder inkluderer serviceorganisationer, b2b grossister, retail, callcentre, produktionsvirksomheder, kommuner m.v. og alle steder hjælper vi med at implementere den rette salgskultur, teknik og salgsværktøjer. Om det er værdiskabende salg, Challenger Sale, optimering af Customer Effort Score eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe. Og skal I have hjælp til at definere den rette type salg også, så klarer vi også det. 

Læs mere...


Vi hjælper med kompetence udvikling af ledere på alle niveauer. Det kan være nye lederspirer i detailhandlen eller erfarne salgschefer, som trænger til hjælp til målretning af indsatsen. Vi skræddersyr forløb, så de matcher strategi og kultur og går først derfra, når de nye værktøjer er implementeret i hverdagen.

Læs mere... 


Vi hjælper teams med at gå fra individer til stærke teams. Nogen gange er der brug for en sjov oplevelse, der bringer teamet tættere sammen, mens det andre gange er mere fagligt at et team skal finde hinanden. Det kan være med DISC Team Profiler kombineret med oplevelser i uvante rammer, der viser faldgruber og muligheder i teamet, eller måske skal et team sammen definere strategi og kultur. Et af vores stærkeste værktøjer til team-udvikling er 5 behaviors of at cohesive team, som vi er certificeret partner i.

Læs mere...


Vi hjælper vores kunder med at tiltrække, udvikle og fastholde de talenter, der skal drive fremtidens vækst. Det kan være fremtidens ledere af en butikskæde eller fremtidens sælgere. Vi hjælper med at skræddersy og styre hele processen, og vi sikrer, at alle er med ombord, mens vi kommer hele vejen rundt om talenterne. Læs fx her, hvordan vi hjælper en større virksomhed med at sikre en fødekæde af kompetente kørende sælgere.

Læs mere...


Der er åbenlyse styrker ved at kunne kombinere vores on-site uddannelsesforløb med e-learning forløb. Med vores moduler af e-learning, kan vi skabe læring hvor som helst og når som helst og på hvilken som helst platform. Skal en ny sælger lære kulturen at kende inden opstart, kan vi hjælpe med det med micro-moduler, og skal en leder have opfriskning inden næste MUS kan e-learning også være løsningen. Der kan både gives adgang til vores bibliotek af generelle salgs- og ledelsesværktøjer, og der kan skræddersyes materialer til jer. 

Læs mere... 


Vi hjælper med at designe og implementere forandringer. Det kan være en ny salgskultur, der skal implementeres, hvor vi undervejs træner mellemlederne i relevante værktøjer, fx Changesetter, og dernæst sammen med mellemlederne træner sælgerne. Mellemlederne kan så bære implementeringen videre med vores coaching og sparring og understøttet af micro-learning i dagligdagen.

Læs mere...


Vi holder foredrag af forskellig karakter. Eksempelvis har vi flere gange holdt foredrag på erhvervsskolerne for talentlinjer med overskriften "det er ok at gøre sig umage" for at udfordre en kultur, hvor stræbere er ilde set. Martin Kirketerp fortæller også gerne om dengang de knækkede masten under OL i Beijing og måtte låne en kroatisk båd og til sidst kunne gå derfra som guldvindere - en fængslende historie der viser, at det største talent af alle nogen gange er den største vilje.

Læs mere...


Sparring og coaching

Vi leverer også sparring og coaching indenfor salg og ledelse. Det er både den enkelte sælger eller leder eller for hele teams. Kontakt os for at høre mere og mulighederne. 


Koncepter

Vi er certificerede i og anvender en række koncepter fra markedsledende leverandører, som hjælper med at gøre vores løsninger endnu bedre.

  • Vi arbejder med Extended DISC, når vi skal udvikle individer og teams. Om det er teamet, der skal finde hinanden, eller det er den enkelte medarbejder, som skal hjælpes til at se eget potentiale og begrænsninger, så er dette et enormt stærkt værktøj.

  • 6styles er et ledelseskoncept baseret på Daniel Golemans forskning om følelsesmæssig intelligens. Her er det gjort konkret i form af 6 forskellige ledelsesstile, som kan vælges afhængig af forretningens og teamets behov. Noget af det bedste ved at træne i dette koncept er gamification delen gennem en spil simulator med udgangspunkt i virksomhedsnære cases.

  • Changesetter er baseret på John Kotters 8 trin i forandringsledelse kombineret med Rick Mauers model for medarbejderes modstand mod forandring. Vi arbejder både med brætspil og med computersimulator, når der trænes i værktøjet, og det har virkelig vist sit værd, når vi sammen med kunder har designet større forandringsprocesser - fx implementering af en ny salgskultur.

  • Five Behaviors of a cohesive team er et stærkt værktøj til udvikling af et sammenhængende team. Udgangspunktet er Patrick Lencionis bog om de fem dysfunktioner i et team - dette er så medicinen. Med i værktøjskassen følger et udviklingsværktøj for individet og teamet, et måleværktøj baseret på Everything DiSC samt en række efterprøvede øvelser og metoder til at skabe det stærke team, hvor alle kompetencer kommer i spil.


Referencer

Vi har løst opgaver for mange forskellige typer af organisationer. Læs vores cases her og kontakt os for at høre mere.

Serviceoptimering hos optiker

To optikker butikker i en større kæde var ikke i mål på kundetilfredsheden. Fire dages træning af personalet bragte dem fra bunden til bedst i klassen. Og bedst af alt - de behøvede ikke engang lukke butikkerne imens vi trænede.

Øget salg hos Grossist

Træning i salg og ledelse samt et stærkt salgskoncept har givet 351% vækst i salget af kampagnevarer hos større grossist med knap 50 butikker og næsten 200 medarbejdere. Og så gør det ikke noget, at projektet havde finansieret sig selv, allerede inden alle var igennem træningen.

fødekæde af nye sælgere

En af vores mest loyale kunder kontaktede os for en årrække siden og havde en idé til at skabe en fast fødekæde af kørende sælgere. Når nye sælgere blev “købt” hos konkurrenterne, var de for dyre og ikke loyale, og indkørslen i virksomheden tog får lang tid. Derfor skabte vi et forløb, hvor interne folk fra organisationen gennem et to-års træningsforløb blev forberedt til rollen som kørende sælger - med stor succes.