Træning af salgsledelsen

 

Salgsledelsens opgave er at sikre sammenhæng mellem virksomhedens salgsstrategi og sælgernes daglige handlinger, samt at sælgerne er bedst muligt klædt på til deres daglige opgaver. Dette kræver den rette værktøjskasse med bidrag fra salg, ledelse og strategi, og det kan vi hjælpe med.

Vi hjælper med at udvikle de ledelseskompetencer, der skal til for at realisere strategien. Og det er uanset det organisatoriske niveau.

I lederuddannelse er vi både teoretiske og praktiske på en gang. Ofte er det en kombination af kompetencegivende uddannelse og praktisk træning i virkeligheden eller med skuespillere. 

Vi anvender bl.a. Changesetter, når vi arbejder med forandringsledelse, 6styles, når vi taler om daglig ledelsesstil og DISC, når vi leder og motiverer mennesker og teams.

Nedenfor er en stemningsvideo for 3 døgns ledertræning for Sanistål butikschefer

 
ChangeSetter_01for web.jpg

Træning af ledere i callcenter

 

Ledelsesopgaven i et callcenter er unik. Det handler typisk om konceptoverholdelse, tidsoptimering, kompetenceudvikling og motivation - ofte i rollen som den spillende træner. 

Det spændende felt mellem kravet om effektivitet og en alt for stor medarbejderomsætning i callcenter branchen stiller store krav til de daglige ledere, og det er et område, som er både nemt og dyrt at nedprioritere.

Der er mange opgaver som leder i et call-center, som kun udføres sjældent, men som er vigtige at have styr på, og her er opfriskning på vores micro-learning moduler online et fantastisk supplement til face-to-face undervisning og træning.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at øge jeres ledelseskompetencer.

 
Nu har vi i Sitel den seneste tid, haft fornøjelsen af Nikolaj Dyring, i forbindelse med uddannelsen coaching i organisationen. Her vil jeg lige endnu engang benytte lejligheden, til at få sagt tusinde tak! Det har været særdeles brugbart, og vi krydser fingre for eksamen, som ligger lige rundt om hjørnet. Thumps up for denne mand👍🏻
— Lasse, teamleder Sitel
ChangeSetter_01for web.jpg