Personlig udvikling med DISC
 

Det starter hos dig selv

Uanset om vi træner enkeltpersoner eller teams, så starter langt de fleste forløb med en bevidstgørelse om egne styrker og udviklingsområder. Til dette bruger vi DISC profiler - ikke fordi dette er det mest dybdegående værktøj, men fordi det er enkelt at gå til og forstå, og så rammer det alligevel dybt.

Arbejdet med DISC gør det legitimt at tale om, at alle har ting, der falder dem naturligt, og derfor også ting, de skal gøre sig mere umage med - og så er den udviklende samtale i gang og træningen kan begynde…

Teamet

I udvikling af teams er det enormt interessant at se spillet i form af profiler, og det giver igen og igen store aha-oplevelser for teams, når deres individuelle profiler samles i en team-profil. Det kan give mange former for erkendelser som fx:

  • Nu forstår jeg bedre, hvorfor du og jeg så tit misforstår hinanden

  • Det er da skræmmende, at ingen i vores team bryder sig om at gøre xxx, når vi ved, at vi i fremtiden skal netop dette.

  • Nu kan jeg se, hvordan jeg hele tiden prøver at tilpasse mig til min chef på min tilpassede profil - det forklarer, hvorfor jeg bliver så udkørt.

 
extendeddisc.png