Fem gode grunde til at satse på David og ikke Goliath

David vandt

Jeg kan stadig huske første gang, jeg blev fravalgt som leverandør af uddannelse, fordi den potentielle kunde hellere ville tage “det sikre valg” og satse på en større leverandør. Det står især tydeligt i min erindring, fordi selv samme leverandør flere gange siden i medierne er blevet omtalt som værende i stor krise og kun bliver holdt i live af bankerne. Nu har jeg netop hørt, at endnu en større uddannelsesleverandør er gået konkurs fornylig - faktisk et sted, hvor jeg selv søgte arbejde for ni år siden, inden jeg startede Talenthuset.

Det er fjerde gang, siden jeg startede Talenthuset, at jeg hører om, at en velanset halvstor leverander indenfor træning i salg og ledelse går konkurs, og det får mig til at stille spørgsmålet: hvordan får jeg virksomheder overbevist om, at det givere mere mening at vælge en mindre og mere dynamisk leverandør?

Og mon ikke det er det samme i andre brancher også?

Jeg prøver her at komme med en liste, som måske hjælper lidt, og så kan jeg klart anbefale Michael Gladwells bog om hvorfor David slog Goliath - for David var mere smidig, kunne ændre taktik og ikke være bundet. Og i en tid hvor det hele handler om smidighed og agilitet, så må det være rette tid at opdage, at David faktisk er “det sikre valg” af mange grunde - bl.a. disse fem:

  1.           Du er vigtigst – der er ikke tusind andre kunder

  2.           Hånden på kogepladen – større engagement

  3.           Færre omkostninger – ingen interne møder, dyre kontor-lokationer og fordyrrende ledelses-lag

  4.           Ikke låst fast på rigide koncepter, der ikke lige passer ind hos jer

  5.           Hurtig beslutningsproces

Held og lykke derude

Talenthuset/ Nikolaj


Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.