Fastholdelse af stjernerne med uddannelsesakademi

fastholdelse call company.jpg

Forestil dig, at du drev en virksomhed på et blodrødt marked, hvor medarbejdernes kompetencer var din bedste differentieringsfaktor - og at samtlige medarbejdere samtidig indenfor få kilometer kan finde et lignende job - hvad gør du så?

Denne problemstilling møder vi i mange brancher - og blandt andet også i callcenterbranchen.

Callcenter branchen er kendetegnet ved høj medarbejderomsætning, og især i de større byer i Danmark, er det ofte nemt at hoppe fra det ene til det andet callcenter. Det mest ekstreme, jeg har oplevet, var et callcenter med en gennemsnitlig anciennitet på kun 3 måneder - og så er det svært at drive en forretning.

Sådan er det naturligvis ikke hos The Call Company, hvor vi startede uddannelse i går - det er et callcenter, hvor der gøres meget ud af trivsel og motivation - og nu også uddannelse. Og det er jo ideelt i et callcenter at bruge uddannelse som løftestang til en endnu bedre virksomhed. Det giver:

  1. Øgede kompetencer

  2. Bedre sammenhold

  3. Erfaringsudveksling og læringskultur

  4. Øget anciennitet

  5. Bedre branding af virksomheden

  6. Langsigtet udvikling af personalet

  7. etc.

Så det kan kun blive en fantastisk case, og vi har allerede hørt, at det har gjort det nemmere at tiltrække nye medarbejdere, når de hører, at de oveni det lønnede job også kan få en kompetencegivende uddannelse.

The Call Company er bare en blandt flere af vores kunder, som fortæller os, at det gør det markant lettere at tiltrække nye medarbejdere, når de får at vide, at “dette er en virksomhed, hvor vi udvikler og uddanner os.”

Kunne det være relevant hos jer også, så kontakt os endelig.

God dag derude.

Talenthuset /Nikolaj

Nikolaj Dyring