Fra strategi til adfærd

Salgsledelsens opgave er at sikre sammenhæng mellem virksomhedens salgsstrategi og sælgernes daglige handlinger, samt at sælgerne er bedst muligt klædt på til deres daglige opgaver. Dette kræver den rette værktøjskasse med bidrag fra salg, ledelse og strategi, og det kan vi hjælpe med.

Den eksterne salgsleder skal turde gå forrest og vise retningen, skal mestre sin rolle i og udenfor teamet og samtidig kende sine folk for at realisere deres potentiale.

Vi hjælper med at udvikle de ledelseskompetencer, der skal til for at realisere strategien. Og det er uanset det organisatoriske niveau.

I lederuddannelse er vi både teoretiske og praktiske på en gang. Ofte er det en kombination af kompetencegivende uddannelse og praktisk træning i virkeligheden eller med skuespillere. 

Vi anvender bl.a. Changesetter, når vi arbejder med forandringsledelse, 6styles, når vi taler om daglig ledelsesstil og DISC og 5 behaviors, når vi leder og motiverer mennesker og teams.

“Hvilken aktivitet udfører du, som skaber den største værdi?”

Det er det spørgsmål, vi altid stiller til ledere i callcentre, når vi første gang træder ind ad døren. Svaret er næsten altid “når jeg er på medlyt og giver feedback og sparring til mit personale”. Vores næste spørgsmål er så

“Hvor stor en andel af din tid bruger du på dette?”

Og allerede her begynder det at gøre ondt - for ofte er det under 10% af deres tid. Ledere i call-centre ender alt for ofte i mødelokaler dagen lang og alt for langt væk fra deres personale. Analyser fra både McKinsey og Harvard Business Review viser, at de mest effektive ledere i call-centre, dem der skaber den største værdi, bruger mere end 60% af deres tid på at udvikle og motivere deres personale.

Det er her vi starter, når vi hjælper med at udvikle ledere i call-centre - de skal ud til personalet og give feedback på adfærd og motivere og inspirere.

Ledelsesopgaven i et callcenter er unik. Det handler typisk om konceptoverholdelse, tidsoptimering, kompetenceudvikling og motivation - ofte i rollen som den spillende træner. 

Det spændende felt mellem kravet om effektivitet og en alt for stor medarbejderomsætning i callcenter branchen stiller store krav til de daglige ledere, og det er et område, som er både nemt og dyrt at nedprioritere.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at øge jeres ledelseskompetencer.

Nu har vi i Sitel den seneste tid, haft fornøjelsen af Nikolaj Dyring, i forbindelse med uddannelsen coaching i organisationen. Her vil jeg lige endnu engang benytte lejligheden, til at få sagt tusinde tak! Det har været særdeles brugbart, og vi krydser fingre for eksamen, som ligger lige rundt om hjørnet. Thumps up for denne mand👍🏻
— Lasse, Teamleder Sitel